Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Πωλούνται Μελίσσια από συνάδελφο απο την Κομοτηνή , λόγω ξαφνικής εμφάνισης ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ

Πωλούνται όλα του τα Μελίσσια , καθώς και όλος ο Μελισσοκομικός Εξοπλισμός από συνάδελφο , Μελισσοκόμο από την περιοχή της Κομοτηνής , λόγω ξαφνικής εμφάνισης Αλλεργίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6951971132

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ευχαριστώ τις Κυβερνήσεις της τελευταίας 8ετιας που ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ τα κλειστά επαγγέλματα !!!!!!!

Μέσα στα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ είναι και του " Μπογιατζή " . Έτσι  δίνεται η ευκαιρία  σε εμάς στους Μελισσοκόμους να βάφουμε χωρίς άγχος και ακριβά μεροκάματα τις Κυψέλες μας . Να ναι καλά αυτά τα καλά  παιδιά στην Ελληνική  Βουλή !!!

Βάψαμε και τα τελευταία μας "ΠΑΤΩΜΑΤΑ" και  "ΚΑΠΑΚΙΑ" για το 2016 !!!!




Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τελευταίες Κυψέλες για φέτος (2016)

Τις αγοράζουμε , τις Πυροσφραγίζουμε , τις Λαδώνουμε , τις βάζουμε Κλειδιά , τις Βάφουμε και τέλος τις  βάζουμε Μέλισσες , για να έρθουν κάποιοι "Αλήτες" να μας τις κλέψουν . Είμαστε "ΚΩΛΟ-ΚΡΑΤΟΣ". Σε ωθούν να μπεις στην κατάσταση της Αυτοδικίας.



Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Σήμερα έκλεψαν και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ν.Ροδόπης "Το Κεντρί" , δηλαδή εμένα !!!!! — στην τοποθεσία Μαρώνεια.

Γυρνώντας από το Διδυμότειχο , όπου και παρακολουθήσαμε τον αγώνα της Δόξας Προσκυνητών για την άνοδο στην Γ ΄ Εθνική , στην περιοχή της Μαρώνειας , διαπίστωσα να μου λείπουν και οι 3 καινούργιες μου κυψέλες , και να έχουν αντικατασταθεί με με μια άθλια , βαμμένη με πινέλο χωρίς στοιχεία Μελισσοκόμου χρώματος Μπλε. Όμως ο " Πονηρούλης " συνάδελφος έκανε ένα λάθος τραγικό. Έβαλε κυψέλη χωρίς αριθμό , παλιά με καπάκι εσωτερικό που παραπέμπει σε μελισσοκόμο από 60 ετών και άνω. Φωτογραφήθηκαν ολα τα στοιχεία + τις φωτογραφίες των κυψελών μου που είχα βγάλει παλαιότερα και θα τα καταθέσω αύριο μήνυση κατά άγνωστου στην Εισαγγελία Κομοτηνής. Δεύτερο λάθος του ήταν να πετάξει το ένα καπάκι μου  μέσα στα πιρένια (σουσούρα) στο οποίο  ήταν γραμμένα τα στοιχεία μου ευκρινώς οπως σας δείχνω . ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ γιατί τα έβαλε με λάθος άνθρωπο . Έχω υπόνοιες για 2-3 τέτοιους (Ανθρωπίσκους)  που περιφερόταν πέρυσι και πρόπερσι και μου έκλεινε τις θυρίδες , και μάλλον είναι από τα διπλανά χωριά . Τους συνιστώ να προσέχουν από εδώ  και πέρα , και θα περιμένω να μου ξανακλέψουν   τις κυψέλες που θα βάλω αύριο πρωί- πρωί πριν το σεμινάριο.