Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

"Ο κόσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι " λέει ο λαός

Παρ ότι  στην Μελισσοκομία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχαμε απίστευτες  καταστροφές Μελισσοσμηνών , κάποιοι συνεχίζουν να ζουν στον " Μικρόκοσμο τους" και να ψεύδονται . Γέμισαν  οι  αυλές και  οι αποθήκες εδώ και καιρό από άδειες κυψέλες , και προσπαθούν να μας πουν πως δεν έχασαν ούτε ένα  Μελίσσι !!!!!!   Για αυτό σκέφτομαι να βρω τον στιχουργό  ενός  καταπληκτικού   Θρακιώτικου τραγουδιού να  του πω να συμπληρώσει  μαζί με τους Κυνηγούς και τους Ψαράδες  την  φράση   "Μελισσάδες " .  Παρακολουθήστε το προσεκτικά μετά το 5ο λεπτό !!!!!!


Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Εκλογικά Αποτελέσματα στον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ν.Ροδόπης "Το Κεντρί" .

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου Μελισσοκόμους του Ν. Ροδόπης για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν για 2η  συνεχή θητεία στην θέση του Πρόεδρου του Μελισσοκομικού  Συλλόγου Ν. Ροδόπης .


Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Κύριο χαρακτηριστικό των Ελλήνων !! Κλίκες παντού και Παντογνώστες στην Ελληνική Μελισσοκομία !

Αν και το σύνθημα είναι άκρως Κομμουνιστικό και δεν με αντιπροσωπεύει ιδεολογικά , όμως  εμείς οι Μελισσοκόμοι πρέπει να σοβαρευτούμε λιγάκι και να το κάνουμε σημαία το   "Δουλειά -Δουλειά - Δουλειά" , και ας αφήσουμε όλα τα άλλα για τους αργόσχολους. Το ότι ακόμη κάνουμε εισαγωγές μελιού , καταδεικνύει πως ο χώρος της μελισσοκομίας μπορεί ακόμη να φιλοξενήσει  Εργατικούς Μελισσοκόμους και όχι Facebook -ικούς Μελισσοκόμους.


Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Πλύσιμο - Απολύμανση Κυψελών Φελιζόλ.

Είμαστε έτοιμοι για τις νέες παραφυάδες με τις  Κυψέλες Φελιζόλ. Πλύθηκαν , στοκαρίστηκαν  οσες είχαν μικροπροβλήματα και είμαστε  έτοιμοι  !!!!